Wie ben ik

Ik ben sinds 1977 werkzaam in de sociale sector. Eerst als begeleidster bij blinde en slechtziende kinderen, vervolgens bij adolescente meisjes in problematische opvoedingssituaties.


Als maatschappelijk werkster heb ik gewerkt in crisisinterventie. Van 1995 tot aan mijn pensioen in 2018 heb ik in het CAW als hulpverleenster gewerkt. Daarnaast heb ik van 1997 tot nu een privépraktijk, waar ik deze ervaring als hulpverleenster, naast mijn opleiding als systeem- en familietherapeut, meeneem.

 

Als maatschappellijk werkster en systeemtherapeut heb ik geleerd dat problemen van mensen vaak niet alleen te maken hebben met persoonlijke dynamieken maar evenzeer met onze plek in de maatschappij.  


Mijn praktijk is deel van Groepspraktijk Yavanna die we in 1997 zijn gestart samen met een aantal therapeuten en psychiaters.

 

Hier werk ik als therapeut met jongeren, volwassenen en ouderen, zowel individueel als met partners en (delen) van families.

 

Regelmatig volg ik bijscholingen, intervisie en supervisie. 

 

Ik ben moeder van drie volwassen kinderen en oma van vijf. In mijn vrije tijd schilder ik en ben gepassioneerd kunstgenieter, theater-en muziekbezoeker, lezer en filmliefhebber.

 

Ik ben erkend lid van de Belgische Vereniging voor Relatietherapie, Gezinstherapie en Systeemcounseling (BVRGS).